Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem amit tettem?
Van egy fiú aki udvarolgatott nekem de mielőtt elkezdte volna nekem más fiú tetszet és akkor még nem foglalkoztam vele komolyan csak helyesnek tartottam. Majd könszöngetett egyszer a folyosón megállította barátnőimet(mivel én nem akartam vele beszélni mert láttam szünetekben más lányokkal is és úgy voltam vele, hogy velem nem fog szórakozni így elmentem más irányányba ) mivel ők nem jöttek utánam a fiú megállította őket, hogy szóljanak nekem , hogy következő szünetbe szeretne velem beszélni . Nagy nehezen barátnőm oda csalt.Beszélgetünk , elhivott sétálni stb de én nem akartam vele beszélni meg sétálni se, hogy higgyek neki ha más lányok ölelgetik meg más lányokkal van mindig meg kitudja, hogy a kollégiumban kinek csapja még a szelet ? Facebookon is bejelolt meg beszélgetunk is de végül töröltem az előbb leírtak miatt . Most meg lelkiismeret furdalásom van, hogy olyan lekezelően bántam vele és , hogy töröltem amikor nem is kellett volna együtt járnunk lehetünk volna barátok is . Elrontottam mindent. Fáj, hogy már nem érdeklem (amit megis értek azután , hogy ilyen szépen lekezelően bántam vele ) és csak felemésztenek a gondolataim , hogy jól tettem amit tettem ?mi lett volna Ha ..... ?és ha rossz volt a megérzésem és tényleg szeret/szeretett ?és nem csak arra kellettem neki ? (A barátnőimmel sajnos nem tudom ezt megbeszélni elégszépen össze vesztünk miszerint nem tudom, hogy mit szeretnék .Hát ez az,hogy nem tudom és jólesne ha támogatnának vagy segítenének rendbe rakni és kibogozni ezt az egészet.) Szerintetek hülye voltam, hogy hagytam elmenni ? Ha helyre lehet hozzni akkor, hogy csináljam ? Veletek volt már ilyen ?
16L
Köszönöm előre is a (normális ) válaszokat .
*Nem
*Megbántottam
*Nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!