Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasabb vagy az alacsonyabb pasik a "jobbak" és miért (a másik pedig miért nem)?
Magasabb, mert az elég ciki, ha nekem kell lenéznem a barátomra, és mert én sem vagyok valami magas:D
De nem számít, ha nincs kockahasa, én is duci vagyok, de ne legyenek úszógumijai, azokat nem csípem
Ez egy orbitális hülyeség, hogy az egyik jobb mint a másik. Ízlés kérdése. Mert hát, kinek mi a magas.
Az meg a másik baromság, hogy a magas férfiak " könnyebben " meg tudják védeni a nőket.
Lehet ugyanannyi elszántság egy kb. 173 cm-es, mint egy 2 méteres férfiban. sőt!
Már ez is afféle divattá, vagy haúgy tetszik versengéssé vált a nőknél, hogy ha neki magas pasija van akkor nekem nehogy már alacsonyabb legyen. 180 alatt vagy? Húzz a francba!
És nem csak néhányan.. nagyon sok ember lenézi a nála alacsonyabbat. Hogy miért? A magasak beképzeltek, felsőbbrendűnek képzelik magukat a kisebbeknél, lenézőek, sokszor a sárba tiporják az alacsonyak önbecsülését és ezt nagyon nem tartom fairnek!
Üdvözlettel: egy felháborodott 170 cm-es 19 éves srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!