Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? És qrva vagyok-e ezek miatt?
Van egy srác. Mindig dicséri az alakom, ahogy öltözök. Megfogja a combom és mondja, hogy milyen "kézbe illő"...
Ha szoknyába vagyok, mindig megkérdezi, hogy kemény vagyok-e. Vagyis, hogy van-e rajtam bugyi... Ezekért néhány jó akaróm le qrvázott. Szerintetek?
Nem. Ha csak tapogatni hagyod magad, ha csak belemész a könnyed játszadozásba, ugyanolyan visszataszító.
De ahogy akarod.
"a lényeg az úgyis hogy sose sikerült befűznie senkinek nem?"
hát nem igazán, ha mindenkinek hagyod hogy fogdosson, akkor ne csodálkozz hogy negatív jelzőket mondanak rád
és még egy: ez nem én vagyok, de rá mit mondantok
osztálytárs a csaj
azt játssza, hogy melyik srác tud nagyobbat csapni a seggére... és szól hogy szte ez nem volt elég erős. és ha én egy egyszerű comb megfogás miatt vagyok könnyen kapható meg qrva akkor ő mi lenne nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!