Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem megszólítani a lányt mit tegyek? A többi lent.
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok egy picit önbizalom hiányos. Ha lehet normális válaszokat kérnék.2016. okt. 22. 10:22
11/16 A kérdező kommentje:
De azért jöhetnek a.tippek hogy hogyan tovább.
2016. okt. 23. 19:27
12/16 anonim válasza:
Ha már csókolóztatok, akkor egyszerűbb dolgod van, gondolom már lett folytatása, és összejöttetek, így viszont már ne félj attól, hogy ott vannak a barátnői, ha látod, nyugodtan menj oda, vagy ha azt nem mered, akkor is szerintem köszönj neki, és akkor lehet, hogy ő fog odamenni hozzád, vagy oda fog hívni.
13/16 A kérdező kommentje:
De nem szeretném annyira hogy ezt az osztálytársak megtudják
2016. nov. 4. 20:36
14/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Akkor is köszönhetsz neki szerintem, de legalább akkor írj neki, ha nagyon nem szeretnéd, hogy nyilvános legyen, és akkor messengeren de hívd el valahova, talizzatok suli után.
15/16 A kérdező kommentje:
Tudom mindig talizunk suli elkisérem a buszmegállóig vagy elmegyek hozzá
2016. nov. 5. 17:49
16/16 A kérdező kommentje:
Hát és mikor lehet az együttalvás? Most ezt nem azért mondom hogy már akarnék csak úgy megkérdezném
2016. nov. 5. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!