Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaköszönjek én IS neki?
Van egy fiu a suliban, 1el felettem jar. Es kozel van hozza az osztalytermem, szoval sokat jarok az o osztalya fele es szokott nezni..
Szeptember elejetol mar oda meg vissza vagyok erte. De egy idiota f**z vagyok es nem leptem en semmit, egyik baratnom meg igen, es mar 3-4 hete beszelnek facen, meg holnap haza is kiseri a csajt :'''''((((((((((((((((
Ma reggel köszönt a fiu amikor a baratnommel ketten setaltunk hogy sziaSZTOK. A barátnőm vissza köszönt neki hogy szia en viszont nem. Szarnak ereztem magamat, hogy en megis minek koszonjek hat nem en vagyok a lenyeg... De en tenyleg nagyon szeretem azt a sracot es nem birnam elviselni, hogyha a baratnommel latnam...igy is mar tiszta depi vagyok. Az lenne a kérdésem hogyha megint talalkozunk vele a folyoson es köszön hogy sziaSZTOK koszonjek en is neki? Hatha megszakad a szíve es rájön ki kell neki xddd
(Sokan mondjak hogy sokkal szebb vagyok a baratnomnel es az evfolyamban is elvileg en vagyok a legszebb...) 14L
A szépség nem minden. Ha annyi illemtudat nincs benned, hogy köszönj.
Amúgy meg ha tényleg "ennyire depis" vagy, akkor beszéld meg a barátnőddel, vagy örülj a kapcsolatuknak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!