Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel több mint egy éve "járunk", szóval néha elsül egy csók meg találkozgatunk de nem beszéltük meg soha hogy mi van köztünk. Ez a srác most megpróbálta lekapni egyik ismerősömet aki rá van akadva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 19:29
1/4 anonim válasza:
Beszéljétek már meg hogy mi van köztetek, annyira nehéz lenne???
2/4 Józsa Zsófia válasza:
Mivel ő a fiú, ő kellett volna lépjen, és megpróbáljon beszélni veled erről.
3/4 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele és letagadja. Nem mondhatom neki hogy de tudom hogy igaz mert jóban van a barátnőmmel akitől ezeket tudom és a barátnőmet meg nem akarom bemártani.
2016. okt. 13. 20:26
4/4 anonim válasza:
Ha ez a srác megpróbálta az egyik ismerősödet lekapni, akkor nem érez irántad semmit se, csak kihasznál, hogy neki jó legyen. Én az ilyeneket az ' utolsó emberek ' közé sorolom, mivel egy normális ember nem tenne ilyet :) Hogy kavar itt-ott-amott :D Érted mire gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!