Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem mit tegyek? Segittsetek. Lecci
Nah szoval az van hogy most vagyok 8.osztályos és bele szerettem az osztálytársamba tudom hogy az osztálytárs az tabu de megtortentt hogy teljesen bele szerettem...es nem tudok mit tenni ellene...omm sokszor ugy érzzem hogy a nyakábba akaszkodnák és a fulébesugnám "szeretlek te barom " Es tobbé nem engedném el... es anyira kiszeretném mondani hogy " figyu lehet hogy te csak barátként,osztalytárskent nezzel rám de én rohadtul beléd zugdtam..."Es nap mint nap ezzel kuzdok es amikor elmegy melletem ugy bámulom mint hogyha szellemet látnék...vagy pl:technika óránk volt és feláltunk es elballagtunk a szekrényhez de nemkem nem jutott tankönyv es miután helyetfoglaltunk akkor mondta hogy figyu odadom neked teged bisztos jobban érdekel és megse tudtam szollalni...Tehát vanak helyzetek amikor nagyon nehéz magamban tarttanom...de nem akkarok ellote es a tobbi osztálytársaim ellot beégni hogy nemet mond....Mégis mit csináljak segittsetek léccives...elöre is köszönöm a válaszokat
És értelmes választ várnék és bocsi hogy egy kicsit hosszu lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!