Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudassam vele, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam vele, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliban. Mindig amikor elmegyunk egymas mellett szemezunk. Vagyis hat nem is tudom...inkabb olyan kellemetlen amikor elmegyunk egymas mellett es kozbe nezzuk egymast. Ha pl masik terembe kell menni es o jon a miekbe az en helyemre ul ( ez nem tom mennyit szamit). Szoval olyan fura a dolog. Nem is tudom nagyon leirni. Szoval olyan furcsa amikor elmegyunk egymas mellett. Mintha ugy "ereznenk" a masikat. Veletek is volt mar ilyen? Hogyan tudassam vele, hogy tetszik? Egyaltalan tetszem neki?

2016. okt. 12. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne te kezdemenyezz. Varj ra!
2016. okt. 12. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem igen tetszel neki :D
2016. okt. 12. 17:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Huh, orulok, hogy ertitek a kerdesem:) koszi a valszokat:D
2016. okt. 12. 19:13
 4/8 anonim válasza:

Hülyeség, ha minden lány azt hiszi, hogy a lábai előtt fognak heverni a fiúk, és ezt kötelességük is elvárni.

Ha tetszik, kezdeményezz nyugodtan. De csak finoman és aranyosan. Hidd el, erre fognak legjobban felnézni a fiúk, hogy bátor vagy. Ritka az a lány, aki "kezébe veszi az irányítást", de csak módjával. Imádják a fiúk. :)

2016. okt. 13. 02:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolod? Nekem nincs tapasztalatom...:/
2016. okt. 13. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kérdezz rá nála. Egyszerűbben nem fogod megtudni.
2016. okt. 22. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindig kell egy első alkalom. Ha sose teszed meg akkor hogyan szeretnéd hogy tapasztalatod legyen? c: Csak óvatosan köszönj neki például, majd egyszer amikor jön a helyedre kérdezz vagy mondj valamit c: Hajrá, menni fog! c:
2016. okt. 23. 00:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi☺❤
2016. okt. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!