Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért tartozik az idegesítő dolgok közé?
Az egyik lánnyal sokszor randiztam és konkrétan a szemembe mondta, hogy túl kedves vagyok és ez így nem pálya egy kapcsolatban.
Már nem egyszer megkaptam ezt a "túl kedves vagy" dumàt de így sosem gondoltam bele, hogy ez most tényleg ennyire rossz lenne..
17/F
Velem is lehetne valaki túl kedves:c
Amúgy szerintem egyáltalán nem idegesítő, sokkal jobb ha egy srác kedves. Inkább legyen aranyos mint egyszer tapló, egyszer nem.
Nem tudok a többi lány nevében nyilatkozni, de én pl. nem szeretem, hogyha valaki túl kedves. Mivel nem szeretem az embereket, inkább teher és kellemetlenség, hogyha valaki nem hagy békén.
De amúgy lehet, hogy ez csak egy amolyan kifogás. Nem tetszel neki, de nem akar megbántani. Így keres egy jó tulajdonságot, és azt kifogásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!