Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam felhivni az erdoklodeset?
Figyelt kérdés
Elszeretnem erni hogy erdeklodjon irantam egy srac de hogyan? Tetszik nekem de nem tudom pontosan hogy o mit erez irantam... Hogy tudnam felhivni magamra a figyelmet? 17L2016. okt. 4. 23:10
1/4 anonim válasza:
Kérd el az érdeklődésének a számát, és hívd fel.
2/4 NudliHercegnő válasza:
Én azt hallottam,hogy a fiúk imádják az ékezeteket.
4/4 anonim válasza:
Beszélgess vele; keress egy koncertet, ami érdekelheti és hívd el. A többi majd jönni fog magától, ha úgy kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!