Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek összejöhetnék még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejöhetnék még vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelemes vagyok.én 14-éves vagyok ő 13 éves és én magasságba is nagyobb vagyok nála.Megkérdeztem egyszer tőle hogy lenne e a közeljövőbe esélyem nála.Azt mondta hogy IGEN!később azt is mondta hogy "NEM IGAZÁN JÖVÖK NEKI BE" mostanába megkérdeztem tőle hogy kaphatnék egy esélyt meg hogy elfogadja e a kérésem.A válasza az volt hogy "jelenleg nem szeretne még senkivel kapcsolatot"Szerintetek mikor kérdezzem újra őt vagy mit kéne tennem hogy felszedjem mert amugy ilyen Sziveket ír nekem meg hogy cuko vagyok meg pusziszájli meg jóéjt és szív.Szóval nem értem.Szerintetek mit tegyek? Válaszokat előre köszönöm!

2016. okt. 3. 21:01
 1/2 Esztroj ***** válasza:
Semmit...illetve hagyjad. Ezt így tudom, hogy nem fogod elfogadni, nem is a te korod szólom le, de egy 13 éves lány még bőven kislány. Lehet, hogy te érettebb vagy, dee de ne. Nem éri meg egy kislánnyal szórakozni :/ velem is volt ilyen nem csak úgy osztom az észt :D
2016. okt. 3. 23:20
 2/2 A kérdező kommentje:
oks
2016. okt. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!