Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fogalmam sincs mit tegyek, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit tegyek, de valamit muszáj lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, és szeretném őt megismerni, csak attól félek, hogy még fiatal/éretlen vagyok egy kapcsolathoz főleg, mert a lány idősebb. Azt sem tudom mit mondanék neki, de ha valami csoda folytán elkezdenénk ismerkedni félek, hogy nem tudnám mit csinaljak. Úgy értem hova vigyem őt el, mivel kedveskedjek neki? Tudom, ez így nem konkrét kérdés, inkább csak véleményt várok :D
2016. okt. 2. 23:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Tudom mit gondoltok. Még egy beszari srác, de hát ez van.. ilyen világban élünk :D
2016. okt. 2. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
A véleményem hogy: mennyivel is idősebb nálad?
2016. okt. 2. 23:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt most azért kérdeztem mert a csajok ahogy azt sem szeretik hogy ha a pasi alacsonyabb így azt sem hogy ha fiatalabb. A csajok általában náluk idősebb, tapasztalt pasit keresnek. Szval már hátránnyal indulsz főleg hogy azt se tudod mit kéne csinálnod mert még nincs tapasztalatod és félénk vagy, ebből nem lesz semmi jó... Bocsi hogy most ezzel elrontottam a lelkesedésed meg minden, de hát ez van... De csodák még vannak :)
2016. okt. 2. 23:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, 1 vagy 2 évvel idősebb, és ne aggódj, nem rontottad el a kedvem, mert tisztában vagyok vele, hogy parányi az esélyem. Viszont tényleg vannak csodák :D
2016. okt. 3. 00:04
 5/8 NudliHercegnő ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. okt. 3. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Valahogy az egesz kerdes olyan aranyosra sikerult... :D

Amig megorzod a "vannak meg csodak" fele hozzaallast, siman lehet eselyed. 1-2 ev sem mindegy persze, hogy milyen korban. Egy 14f 16l necces, de egy 19l 18f mar kivitelezhezo.

Nekem volt mar fiatalabb baratom. Erzelmileg teljesen jo szinten volt, nem ereztem kellemetlennek hogy idosebb vagyok. A problema szerintem inkabb akkor van, ha egy fiu nem eleg talpraesett: pl ha nekem kell beszelnem egy kellemetlen helyzetben vagy ha folyton mindent a no intez... nem azt mondom, mi lanyok is meg tudjuk oldani es nem varom hogy az apam legyen, de en sem szeretem ha folyton nekem kell "anyaskodnom" :D

Nekem te eleg talpraesettnek tunsz, szerintem ezzel nem lesz bajod csak fel akartam ra hivni a figyeed a biztonsag kedveert :D

Egyebkent eleg ha onmagad vagy, legyel kedves es vicces, csak neha mutasd meg, hogy kepes vagy ot komolyan venni.

2016. okt. 3. 20:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, tényleg segítettek :D Egyébként ő 17 vagy 18 éves, én pedig 16 vagyok.
2016. okt. 3. 23:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Talpraesett.. hát nem is tudom, mondjuk inkább úgy, hogy komoly vagyok. Vicceskedni csak bizonyos szituációkban tudnék, mert nem vagyok bulizós típus, kb havonta egyszer-kétszer járok ki, szóval sztorikat nem tudnék mesélni neki, meg közös barátink sincsenek :/ . Azzal szerintem nem lenne gond, hogy mindent neki kell intéznie, mert ilyen téren megbízhatónak gondolom magam. Kellemetlen szituáció alatt nem tudom pontosan mire gondolsz, de biztos nem hagynám, hogy neki kellemetlen legyen valami úgy, hogy én nem csinálok ellene semmit.
2016. okt. 3. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!