Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs mit tegyek, de valamit muszáj lesz?
Valahogy az egesz kerdes olyan aranyosra sikerult... :D
Amig megorzod a "vannak meg csodak" fele hozzaallast, siman lehet eselyed. 1-2 ev sem mindegy persze, hogy milyen korban. Egy 14f 16l necces, de egy 19l 18f mar kivitelezhezo.
Nekem volt mar fiatalabb baratom. Erzelmileg teljesen jo szinten volt, nem ereztem kellemetlennek hogy idosebb vagyok. A problema szerintem inkabb akkor van, ha egy fiu nem eleg talpraesett: pl ha nekem kell beszelnem egy kellemetlen helyzetben vagy ha folyton mindent a no intez... nem azt mondom, mi lanyok is meg tudjuk oldani es nem varom hogy az apam legyen, de en sem szeretem ha folyton nekem kell "anyaskodnom" :D
Nekem te eleg talpraesettnek tunsz, szerintem ezzel nem lesz bajod csak fel akartam ra hivni a figyeed a biztonsag kedveert :D
Egyebkent eleg ha onmagad vagy, legyel kedves es vicces, csak neha mutasd meg, hogy kepes vagy ot komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!