Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátkozni akar vagy lehet több is? A többi lent
Van egy 17 eves srác aki egyik este egy szórakozóhelyről ami kifejezetten fiataloknak van, tehát semmi alkohol stb. es egy csomó szabály is van meg minden es nálunk mindenki oda megy péntek este, hazahozott es meg is adta a szamat meg mondta h máskor is szívesen haza hozna. Egy kicsit ismertem már korábbról is mert ha ott vagyok akk. általában vele szoktam lógni. Es aztán majdnem éjfélig beszélgettünk mert neki éjfélkor otthon kellett lennie es ezért nem tudott tovább maradni. A végen meg mondta h ha következőleg haza visz akk. tovább is marad meg minden es felajánlotta h ha a közelben lennék akk hívjam fel es akk majd megint haza visz, tehát mint egy sofőr, am ilyen motor féleséggel jár amit mar 16 éves kortól lehet vezetni. Aztán amikor igy nézem a whatsapp státuszát, mi külföldön általában azt szoktunk használni, kb olyan mint a Messenger, akk ott az állt h: Das Leben macht zu zweit viel mehr freude L, ami magyarul azt jelenti h: az élet kettesben sokkal szórakoztatóbb L. Es nem tudom h van-e barátnője vagy nincs.
Kérlek csak értelmes válaszokat írjatok
15/L
"aki egyik este egy szórakozóhelyről ami kifejezetten fiataloknak van": ezt a helyedben átolvasnám 2x
Ha annyira fontos vagy neki hogy megadja a számát akkor nem csak barátkozni akar veled.
Az általad "motor féleség"-ként említett jármű kismotor, csak hogy tisztázzuk.
Közelíts hozzá, kellesd magad, aztán ha taszítóan hat rá a dolog, úgy is elküld a gyászba. De ne legyél erőszakos, mert attól mindenki megfutamodik.
Remélem tudtam segíteni. 18/F
Értelmes választ kérsz? Próbálj úgy írni, hogy alkalmazod a pontot és a vesszőt!
Egyébként lehet, hogy csak szórakozni akar veled, saját jeligéje szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!