Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Tobbi lent
Na szoval..van egy srac a sulibol akibe masfel evig halalosan bele voltam zugva, erre most kiderult, hogy a legeslegjobb baratnom nagyon bejon neki...szinte hidegzuhanykent ert. Szerencsere a baratnom sosem szurna hatba es tudom hogy kibe szerelmes es hogy sose jonne ossze vele, de amikor ra nekez mindig azt latom hogy elvette tolem azt akit szeretek/szerettem es mar nem olyan a viszonyom vele mint regen, pedig tudom, hogy ő semmirol sem tehet...
Azt mondtam neki hogy mar tultettem magam, elhitetem mindenkivel hogy mar nem is erdekel es le*arom, holott ossze vagyok torve lelkileg mert ő volt az egyetlen fiu az eletemben aki valaha is tetszett..tehat a kerdes: mi a francot csinaljak? Hogy tegyem tul magam rajta? Szeretnek mas fiut talalni de nem olyan konnyu..
Bocsi hogy nincs ekezet, de sokkal hosszabb ido lett volna leirni.. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!