Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő már tényleg bunko. Hogy csinalhat ilyet?
Szerintem hagyd őket,és ismerkedj a másik fiúval, aki legalább tetszik neked :D
Ha nagyon szeretnéd az első fiút,nem gondolnál a másikra ;)
Kicsit több infó kéne a másik fiúról (honnan ismeritek egymást,milyen viszonyban vagytok,stb.)
Igazabol semmi ismeret nincs csak egy suliba jarunk...
Mit tudok kezdeni vele. Eleg felenk
Picit megkésve írok....nade ha még aktuális....ugyebár nem ismerem kiszemelted úgyhogy nem tudom mit szólna ehhez,de tudnék tippeket adni a lehető legcukibbaktól a legelvetemültebbekig nyah szóval
Ötletek amiket picit tesztelgettem én vagy barátnőim:
-folyosón rendszerint köszönj rá majd keresd fel dacen és jelöld be
-írj rá véletlen khmmm véletlen vagy épp szándékosan de az a szándékos az olyan hogy-ha tudod a hobbiját vagy valami mániáját kezdjen érdekelni vagylegalábbis kérdezgesd és abból egy tök jó beszéd lehet
-rakj egy üzit a táskájába h itt meg itt tali vagy ennyedik(jól megmondtam xdd) óra után valami jelet fog neki adni egy csaj és annak bejön vagy bármi,-légy kreatív
-aztán ott van még,hogy barátnőddel hülyültök-gondolom ismered a csípővel megtolni a másikat az meg repülhet trükket) khmm te repülsz kiszemelted tárva álló karjaiba ami direkt a te esésedre készült
-beszélj vele vagy haverjaival
-ha merész vagy csempészd a táskájába a telószámod vagy csak menj oda hozzá és írd a kezére
-vagy csak random menj oda hozzá kérdezd meg valami tök fölös sologról pl hány óra van maxnsm a végén kacsints rá de mosolyogj is
+ezek csak ha mind ketten tömegközlekedési eszközzel jártok be
+ülj vagy állj mellé közel hozzá néuz rá de ne bámuld ill esetleg elegyedj vele szóba ha merészebb vagy és zenéthallgat kérdezd meg mit khmm te azt nem ismered belehallgathatnál e kicsit de csak ha merészebb vagy
+légy laza
+vagy buszon féknél véletlen lépj rá a lábára borulj neki legysn miért leszólítanod ha ezek után sem bunkó vagy még be is jössz neki akkor íme megvan a kiszemelted :)
MINT MONDTAM NEM ISMEREM ÉS ÉN IS CSAK VAN OLYAN AMIRŐL CSAK HALLOTTAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!