Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy ez viszonzott vagy viszonzatlan szerelem?
Van a suliban egy fiú,aki nagyon nagyon tetszik,és azt hiszem szerelmes is vagyok belé! Viszont nem tudom,hogy ezt most az a tipikus viszonzatlan szerelem-e vagy sem. Amikor a folyosón meglát engem mindig elkezd mosolyogni,és amikor odajön kicsit beszélgetni,akkor mindig össze-vissza beszél,meg kapkod.
Mostanában azt szokta csinálni,hogy az összes posztomat,képemet belikeolja,kivéve azt,amin rajtam kívül más is van a képen.

Hát eggyelőre viszonzatlan mert nem történik semmi, tetszel neki zavarban van valószinüleg a leírás alapján. A fb meg nem jelent semmit én is likolok néha mindenfélét (jó igazábol nem használok fb-ot de ha használnám likolnám még a pápát is miközben nem vagyok hívő). Vagy is neki jelent valamit ezek szerint ha csak így likolgat. Valamelyikötöknek lépni kell egy szintet és randira hívni ismerkedni jobban vagy akármi mert így csak örlödtök. Szerelem vallás még sok mert ez még csak vonzalom a szerelemnek ki kellene alakulni együtt töltött idő alatt. Mert attol hogy azt mondjátok szeretlek szeretlek mint egy papagály az csak megöli a jelentését. De ha egy ideig együtt vagyoktok és utána megismeritek egymást és szint vallotok egymásnak ugy már van ereje meg jelentősége.
De igazábol ti tudjátok mennyire vonzodtok egymáshoz hogy ebből lesz-e valami vagy csak közeli barátok lesztek esetleg extrákkal. De szenvedni fogtok valószinüleg ha bejön a képbe egy 3. is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!