Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, valaki?
Szóval van egy internetes barátom vagyis, a legjobb fiú barátom és azt hiszem szerelmes vagyok belé.. Pénteken szóba jött ez és elmondtam neki mindent hogy többet érzek mint barátság. Beszélgettünk erről és mielőtt elköszönz mondta hogx lehet hogx ő is azt érzi amit én. Másnap reggel rám írt hogy ez csak a pillanat hevében volt és ő szereti a barátnőjét. Ez annyira rosszul esett hogy inkább egésznap sorozatot néztem majd este felléptem ő írogatott de nem írtam neki vissza (ja igen ezelőtt folyton mondtam neki hogy hagyjon béken egy kicsit, egy pár napig ne beszéljünk de őt ez nem érdekelte aztán ezután léptem le) na és itt jön az este, ugxe keresett de nem válaszoltam, vegül mégis megnéztem és megint mondtam hagyjon békén de ő nem, nerthogy fontos vagxok neki es nem bírja nélkülem.. És a milliomodik alkalommal monftam neki hogx hagyjon egy par napig erre aztmondta hogx tiltsam vagy toroljem de o magatol nem hagy beken.. Letiltottam, és már akkor hiányzott és most is és fogalmam sincs mit csináljak de őszinten sokkal jobb volt ma nelkule, hogx nem faggatott ezzel a témával kapcsolatosan es tudom hogxha feloldom megint ez lesz és nem fogom tudni elfelejteni pedig ezt muszaj lenne elfelejtenem..
Huh remélem megértitek és valahogy tudtok segíteni.. Kicsit nagyon összevissza lett ez neharagudjatok.
Ha szereti a barátnőjét de rádír akkor valahol ő is többet szeretne tőled.
Legjobb ha nem neten beszéltek, hanem személyesen, az teljesen más. Tisztázzátok személyesen h mit is akartok egymástól :)
Sok sikert!

Eleinte ő is többet érzett aztán barátnője lett..
Uhh.. Nagyon sajnálom hogy ez lett végül:( szerintem lassan már én is oda jutok..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!