Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőő csóók? Fiúk!
Figyelt kérdés
Fiúk ti mikor csókoltok meg egy lányt,akkor hoghya tudjátokhogy neki ez lesz az első?2016. szept. 25. 12:33
2/14 A kérdező kommentje:
És hogy csókolod meg?Csak úgy lekapod vagy mi?
Óvatosan,durván (stb..)
2016. szept. 25. 12:38
3/14 anonim válasza:
Játszd el a tükör előtt, csókold meg magad párszor. Gondolj arra hogy a tükörnek az lesz az első :) Vagy egy párnára filccel rajzolj fel egy arcot és bókolgass neki :)
4/14 A kérdező kommentje:
Nekem már volt elsò csókomcsak a lány aki tetszik annak nem...mit tegyek?Hogy csináljam?
2016. szept. 25. 12:45
5/14 anonim válasza:
1. Lépés: Növessz tököt
2. Lépés: Használod azt a fene nagy tapasztalatodat
3. Lépés: Egyik este egy üres utcában kérd meg hogy álljon meg veled szemben és csukja be a szemét
4. Lépés: Közel hajolsz hozzá és adsz neki egy nagyon erős pofont aztán futsz amerre látsz
:D Sok sikert!!
6/14 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem segithetek. Karold át egyik kezeddel, húzd magadhoz, a másik kezed tedd az arcára és gyengéden csókold, lassan de élvezetesen, szenvedélyesen, de semmi nyelvezés!
7/14 A kérdező kommentje:
És ha neki nem lesz jó?Biztosra szeretnék menni nála.:)
2016. szept. 25. 13:38
8/14 anonim válasza:
Ha meg van a megfelelő pillanat nézz a szemébe, közben közeledj. Nézz a szájára majd ismét a szemébe és mielőtt megcsókolnád újból a szájára. :P
Lágyan,és előszőr csak csók. Ha visszacsókól majd a 4.5 csók után mehet a nyelves. :D Sok sikert
17/L
9/14 anonim válasza:
Az előző nagyon jól leírta. Ha úgy adja magát a helyzet, és megvan az a nem kínos csönd, amikor egymás szemébe néztek közeledj, és óvatosan csókold meg. Mint ahogy egy csajtól elvárnád hogy végvégigcsókolja a brédet. Olyan finoman. Remélem segítettem :)
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
És utána mit mondjak neki?Hogy szeretem?Vagy kérdezzem meg,hogy milyen volt?:P
2016. szept. 25. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!