Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Az osztályomból 2...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az osztályomból 2 ember elkezdett járni egymással, de már a fiú nem szereti a lányt (többi lent)

Figyelt kérdés

8.osok vagyunk és már fél éve eggyütt vannak. A fiú odajött hozzam beszelgetni és elmondta hogy nem akarja összetörni a lány szívét, de szakitani akar vele.

A lány a barátnőm, de eléggé a középpontba akar lenni, és parancsolgat.

Szóval a fiú aztmondta hohy neki én kellek megölelt és elment...

Mit tegyek??

Szerelmes vagyok a fiúba de ha járnák vele akkor elvesztenem a baratnom...

2016. szept. 25. 11:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Na most több szempont van,ami alapján választhatsz.

-Mennyire látod hogy a barátságod idő álló lesz

-Ismered annyira a fiút hogy ez nem csak félév lesz veled is

Ez csak 2 példa volt. Gondold át nagyon!

2016. szept. 25. 11:30
 2/6 A kérdező kommentje:

A lány a legjobb barátom

A fiú meg a másik...

2016. szept. 25. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:

egyszerű. eldöntöd hogy mennyire szoros a barátságod azzal a lánnyal, pl miután elballagsz a suliból, tartanád e vele a kapcsolatot, stb.

Aztán végiggondolod, ismered e azt a fiut, hogy tudd, hogy veled nem tenné e ugyan ezt.

Azért nem vészes a helyzet, mert végzős vagy, nem kell együtt lenni sokáig olyan emberrel ekik nem szeretnek, szóval nincs annyi vesztenivalód.

2016. szept. 25. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
ha a lány annyira jó barátod akkor örülnie kell a boldogságodnak és elfogadni hogy az exével jársz. ezt tenné egy igazi barátnő.
2016. szept. 25. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsoval nem ertek egyet, itt tenyleg valasztani kell, egy jo baratno ugyanis nem jarna a baratnoke exevel. Nem voltam meg ilyen helyzetbe de ha tenyleg szerelmes vagy akk a fiu, ha nem akkor semmikepp se jarj vele csak mert tetszik.
2016. szept. 25. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Fú ez igazából egy nagyon bonyolult helyzet. Én (saját véleményem) járnék a fiúval. Ha igazi bárnők vagyunk a csajjal, dühös lesz vagy szarul esik neki, de meg fogja érteni. Az ilyen helyzetekben megtanultam magamra öszpo tosítani, hogy nekem mi a jó. Nem kell mindig másoknak megfelelni.
2016. szept. 25. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!