Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy srác akivel jóban voltam.
Figyelt kérdés
Mindig amikor elmentem mellette vagy köszönt nekem éreztem valami fucsát.(tudom hülyén hangzik)Jóképű is ,kedves is,viccses is,és nem is tanul rosszul.Ballagás óta nem láttam.Tudom,hog.melyik suliba jár.El menjek meglátogatni?Beszéljek vele?Vagy hadjam?2016. szept. 24. 13:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem írj neki, és beszéljetek meg egy találkozót amikor neki is és neked is jó. Nem ajánlom, hogy "csak úgy" meglátogasd, szerintem eléggé meg is lepődne, ha már hónapok óta nem láttad. Mindenképp írj neki ha úgy érzed, és csak aztán találkozz.
2/3 anonim válasza:
Szerintem írj rá aztán meglátod, mi lesz :) Amúgy nem akarok kötekedni, de *hagyjam, *furcsát, *vicces, *hogy, *elmenjek
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és elnézést a hibákért :3 :D
2016. szept. 26. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!