Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a barátnőmet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőmet kedveli vagy engem? Kedvel engem egyáltalán? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy fiu az osztalyban, akit tavaly ota nagyon kedvelek, azt hiszem kezdek szerelmes lenni bele. Tavaly nagyon utalt allandoan nyirt engem és kikeszitett, mindezt okés nelkul... iden viszont egeszen kedves, szivatjuk egymast de kedvesen, szoval nek ugy bant mint tavaly. Jott iden egy uj lany, és vele nagyon kedves, keri hogy uljon melle, de mindig visszautasitja a lany... bar o nem adja fel. Annyit kell tudni rola, hogy sok lany baratja van a sracnak. Viszont mikor latta, vagyis finoman ereztettem vele, hogy velem is ulhetne, akkor felajanlotta azt is. Oran sokszor latom hogy hatra forog, de mivel egymas mellett ulunk, nem tudom kit nez, a baratnom szerint engem, szerintem pedig egyertelmuen ot. A barataim szerint kb mindenkinek leesett hogy nekem tetszik, és o neki pedig mindenki szerint a baratnom irant vannak erzesei. Legalabb mostmar szoba all velem.... :/ haladas.

Segitsegek kerlek hogy hogy tudnam rendezni vele a kapcsolatom, esetleg kideriteni hogy ki tetszik neki, vagy kozel kerulni hozza? Koszi! :)

2016. szept. 23. 22:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, par szot elirtam :/
2016. szept. 23. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Logikusan végiggondolva.

Ilyen korban.

Igen. megvan

Minden jel arra mutat, hogy azt szereti a srác amit nem kap meg, vagy nehezen.

Az a srác, aki nem ugrik a könnyen kapható lányokra, egyszerűen menő

2016. szept. 23. 22:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Szuper, és szerinted erdemes probalkoznom nala vagy nagyon a baratnom fele huz?
2016. szept. 23. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:

BEszéld meg a barátnőddel hogy neki kell-e.

De szerintem ha erről beszélgetünk érdemesebb lenne írnod egy üzit mert lehet sok lesz ide

2016. szept. 23. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!