Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbolondultam vagy csak túlságosan szeretet hiányom van? 17/L
Vágysz a szerelemre, de ez a nagy vágy...
Ha találsz szerelmet akkor lehet h megunod majd egy randi után mert nem úgy történeik ahogy te akarod.
Szerintem nagyon cuki lehetsz ilyenkor😊
17F
Mintha csak engem írtál volna le.:D Na jó, azért nem teljesen, mert nálam nincs ez a macis szituáció. Ez tenyleg egy kicsit beteg, de ha egyszerűen ennyire szeretet hiányos vagy.. :D
17/L
Mind a kettő egyszerre félre ne értsd, nem normális amit csinálsz a maciddal (szegény :/ )
Akinek van azok szokták használni a fantáziájukat pláne ha az egy 17 éves lány aki már omlik a szerelem után
Pl.: Volt már velem is olyan hogy elképzeltem milyen lenne ha lenne egy húgom, elképzeltem az arcát a hangját a viselkedését és mindenféle szituációkat
F/17
Erős szeretethiányod van :) Énis sokszor megölelem (főleg a frissen mosott finom öblítő illatú) párnámat :D ...
Picit úgy képzelem el, mintha a frissen letusolt barátnőm lenne az. Háát fura h így érzek dee ez van.
Nem vagy ezzel egyedül :D
24/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!