Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj amit csinálunk?
Kedves 4-es
Mint mondtam ez csak szerelem.De ha szerinted az ölelés egyenlő pár év múlva elkurvulsz,akkor tévedsz.Sajnálom,ha kötekedőnek véltél.Pedig nem vagyok ilyen.Hidd el nem leszek ringyó csak,mert szerelmes lettem.De fogadd őszinte bocsánatom,ha megbántottalak.
jaj dehogy, nem bántottál meg, de akkor sem normális, h 12 évesen jár hozzátok, meg puszikák… aztán majd 1 év múlva már ott is akar aludni…. akkor még mindig 13 leszel… ha ott akar aludni, nem a mosolyodért, hanem a szexért (AMI NORMÁLIS DOLOG)…. DE ANYUKÁD AGGODALMA JOGOS.
ha lesz majd egy gyereked másképp fogod látni ezt a dolgot is, mint sok mást is… hidd el
ha belegondolok, hogy én 16-17 évesen féltem ezeket megtenni, meg anyukám is féltett.. képzelhetem mit gondol anyukád.
Szerintem is vegyetek vissza, 12 évesen még kapcsolatokon sem gondolkoztam, nem hogy már ennyire fizikai legyen a megnyilvánulása.
Hiába mondod, hogy szerelem, lesz még idő amikor ráébredsz, hogy az igazi szerelemhez kicsit felnőtebb fej kéne.
Ha átmegy legközelebb hozzátok a fiú, próbáljatok ne ennyire előreszaladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!