Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj amit csinálunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj amit csinálunk?

Figyelt kérdés
Van fiúm és,ha nálunk van az ágyamba fekszünk és átkulcsolom a derekát a lábammal,csókolózunk.Ez nem sex,de anyu így is kiakadt.Nektek mi a véleményetek?Baj,amit csinálunk? 12l

2016. szept. 20. 14:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen? Igen.
2016. szept. 20. 14:58
 2/15 anonim ***** válasza:
24%
Ha jól esik mindkettőtöknek, ez nem baj. Mondjuk én 12 éves koromban elég messze voltam még ettől, de attól még nem baj. Főleg, ha nem akartok egy év múlva szexelni.
2016. szept. 20. 15:01
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Kérdés,hány éves a fiú?
2016. szept. 20. 15:02
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Minek van nálatok 12 évesen?

Én még ezt sem engedném, h 12 évesen fiú járkáljon hozzád.

még annyira gyerek vagy!

2016. szept. 20. 15:14
 5/15 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es válaszoló!

Milyen szülő vagy/leszel?Ez csak szerelem semmi több.

2016. szept. 20. 15:24
 6/15 Sanya456123 ***** válasza:
Nem lenne baj ha 14 évesek lennétek. Az nem baj hogy jártok mert most miért ne de ez talán még korai egy kicsit
2016. szept. 20. 15:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Pfuuu... 12 évesen egy ágyban feküdni? Nem csodálom, hogy anyukád kiakadt. A legtöbb szülő a 17 éves lányát/fiát nem hagyja együtt aludni a párjával, 12 évesen elég húzós. Félt téged, nehogy a tudatlanság miatt teherbe ess, és mehessetek abortuszra. Lehet, hogy nem szex, de ebből előbb utóbb kialakulna, ha már ilyen... túlzottan fizikai a kapcsolatotok. És ez az előbb-utóbb pár éven belül lenne, aztán, 13 évesen szüzességet elveszíteni (ne haragudj a kifejezésért) k*rv*s lenne. (Persze, a körülményektől is függ, például akit megerőszakolnak fiatalon, nem tartozik ebbe bele, és azért vannak még kivételek) Szerintem hallgass anyukádra, és vegyetek vissza egy kicsit, nehogy baj legyen.
2016. szept. 20. 15:32
 8/15 A kérdező kommentje:

Kedves 7.Válaszoló.

Nem alszunk együtt.Csak egy órára legfeljebb kettőre jön át és csak puszizunk.Még csak itt se aludt soha sem.

2016. szept. 20. 15:35
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

"A legtöbb szülő a 17 éves lányát/fiát nem hagyja együtt aludni a párjával"

Azért az ilyen szülő se normális.

Kérdező: Ez valóban nem szex, de valószínűleg fél, hogy az is lesz belőle, hamarabb, mint kellene.

2016. szept. 20. 15:56
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

4es vagyok: én milyen szülő leszek/ vagyok? KÖVETKEZETES!

te meg egy kis csitri vagy, 1-2 év múlva meg egy h*lye kis k**** leszel, ha így folytatod.

2016. szept. 20. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!