Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szokott egy rocker pár együtt csinálni?
Figyelt kérdés
DE MOST KOMOLYAN!!2016. szept. 19. 17:00
11/21 anonim válasza:
Sokat kirándulunk, barlangászunk. Aztán koncert, az összegyűjtött denevéreket ledaráljuk, hempergünk a vértől sikamlós deszkákon, közben tépjük a gitárt, hörögve okádunk, belefekszünk, aztán beugrunk a tömegbe, ilyesmi.
12/21 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de ezt most te sem gondolhatod komolyan.
13/21 anonim válasza:
Hát lényeg hogy nekünk általában nem felszines kapcsolataink vannak..
14/21 Sanya456123 válasza:
Tudom hogy ez nem a kérdésre válaszol de a rocjerség nem abban nyílvánul meg hogy fekete börszerkóban jársz és hörögsz meg mittudomén. Én is rock zenét meg metl zenét hallgatok és közben meg szemüveges vagyok és jól tanulok szóval nem külsőleg látszik meg ez a dolog
15/21 anonim válasza:
Ha lesz rocker pasim, elárulom neked. :3
Amugy... Koncertekre jarnak, romantikusan olelkeznek a naplementeben/ holdfenyben, temetoben, majd megidezik a sötét Lordot, mert az jó.
Bruhahah
Egy 18 éves rocker. Aki lány. :0
16/21 A kérdező kommentje:
Úgy imádom amikor kiforgatjak a szavaimat ^^
Egy ilyen egyszeru valasz is eleg ett volna: azt mint a normalis parok
2016. szept. 21. 21:59
17/21 anonim válasza:
Na hat vegulis levagtad a lenyeget
18/21 anonim válasza:
Ha te magad tudod a választ, akkor minek tetted fel a kérdést?
19/21 Technokol Rapid válasza:
Akkor a rockerek nem normálisak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!