Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem vagy inkább még ne?
Figyelt kérdés
a barátommal több, mint fél éve együtt vagyunk, de olyan 7 éves korom óta ismerjük egymást. 3 évvel idősebb tőlem. Nem azok a mostani tini kategóriába tartozunk. ő nem iszik, csak alkalmakkor (születésnap, szilveszter) minimálisan, nem cigizik, nem az a gép elött ülő gyerek, mivel falun lakik, minden nap dolgozik. Én sem vagyok olyan. hogy naponta, hetente más "pasim" van. ő az első barátom. Nem cigizek- még ki sem próbáltam, nem iszok, csak szintén alkalmakkor anyummal max 1 pohár pezsgőt, az iskola egyik legjobb diákja vagyok, sok versenyen 1 vagy 2 helyet hozom: nyelvek, kémia, bio... tudom h nem olyan aki átverne, vagy elhagyna. szerintetek lefeküdjek vele? érettebb vagyok a koromnál, és tényleg nem tudom eldönteni, hogy most megtegyem, vagy inkább még ne. ő 18, és itt a gond, hogy én 15.2016. szept. 18. 02:34
1/6 anonim válasza:
"Nem azok a mostani tini kategóriába tartozunk. "
Ezt a szart fejezd be. Mi az ,hogy mostani? Minden kortársadat ismered ,vagy mi a tököm tündérke? Pöc©sömnek kell általánosítani...
Egyébként nyugodtan feküdj le vele.
Nincs ebbe gond.
2/6 anonim válasza:
Jó, most hogy megnyugtatadd magad, hogy mennyire tökéletes minta gyerek vagy, dönts úgy, ahogy te szeretnél.. miért kérsz idegenektől engedélyt? Vagy hogy most nyugtatgasd a lelkedet, hogy ezt megteheted mert mintadiák vagy? Igen, megteheted, de ennek semmi köze sincs ahhoz amit leírtál... amúgy meg egy jó tanács: ne légy ennyire egoista, te se vagy tökéletes. attól még, hogy nem csinálsz bizonyos dolgokat még nem azt jelenti, hogy érettebb vagy a korosztályodnál... sőt! Nekem a leírásból az esett le, hogy egy nagyzolós kisgyerek vagy, aki milyen büszke magára, hogy ő perfect és egyáltalán nem olyan mint a csúnya gonosz kortásai.. :)
3/6 anonim válasza:
#2: Teljesen egyetértek veled.
Épp ezért írom kérdező ne legyél ilyen rohadt ego ,mert különben csak egy darab szar vagy. Se több ,se kevesebb.
4/6 anonim válasza:
Ha ehhez kérdést kell felrakni, mert nem tudod eldönteni akkor még várj egy kicsit :)
5/6 anonim válasza:
Ja, érettebb vagy a korodnál. !!! Ha csak a saját korosztályod szintjét elérnéd , már nem kellene megkérdezned, vagy nem itt.
6/6 anonim válasza:
Nem ertem hogy a sexhez hogy tarsul a jo tanulosag, a cigizes stb... miert aki csinalja az nem melto ra vagy mi?:DD
amugy szerintem nyugodtan ha szereted es o is szeret akkor felev utan miert ne:) masra pont nem tartozik hogy te mikor veszted el, akkor lenne szegyen ha 15 evesen teherbe esnel de gondolom az nem fog megtortenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!