Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszene az ilyen stílusú lány?
Szia! Mindenkinek más az ízlése, de személy szerint én megőrülök a barna hajért és szemért! Magasságoddal nincsen baj, kb. ugyan olyan magasak vagyunk. Tetszik, hogy úszol, én hobbi szinten szeretem űzni ezt a sportot, közelben lévő uszoda hiányában. De többet tudok mondani, hogyha megismerlek. De ne érts félre, kérlek, semmi szándékom nincs, csak beszélgetni.
Egy könyvmoly. :) (15/F)
Lattam, par honapos a kerdes, de amit leirtak, az alapjan nagyon jo no lehetsz:) en 18vagyok, szinten sportolo(kezilabda), szemely szerint, mindig probaltam a hozzam hasonloakat "kifogni", a baratnom is kezizik, meghozza valogatott:) szoval ne aggodj, a masik dolog, hogy ha sportolsz, az lanyoknal nagyon jo alakot biztosit, ami kiegeszit, ugymond, de amugyis, kep nelkul, gyonyoru vagy, minden lany az:) csak ahany ember, annyi izles!
Ha van/lesz baratod, olyan aki oszinten mondja, hogy szeret, akkor ne aggodj azon hogy szeles a hatad,mert nem amiatt lett beled szerelmes, es ugy szeret ahogy vagy, es megint magamra terek, a baratom a kezi mellett, rendszeresen kondizik, emiatt gyonyoru alakja van, remelem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!