Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszene egy lánynak ez a vers? 11 éves lány és nagyon tetszik.
Vörös hajad beragyogja a termet
Én ezt nagyon szeretem benned
Mindig az eszemben jársz mert imádlak
És nagyon jó érzés ha látlak
Szép mosolyod minden nap felvidít
Ezért figyellek én téged Milady
Szép zöld szemed festi be a rétet
Ezért szeretlek én téged szerelmem
Jobban hangzik így :
Ezért szeretlek én téged édesem.
Csak remélhetjük, hogy a kérdező nem egy osztálytársának az apukája.
Amúgy nem rossz, de egy verssel nem igazán nyűgözhetsz le egy 11 évest (szerintem)
Az előttem szólókra ne figyelj! Nem mindenkinek jönnek be a rosszfiúk. A versed gyönyörű, de szerintem még fiatal a lány ahoz hogy értékelni tudja. Viszont lehett érettebb mint a mai többség, te ismered. A vers mellé vigyél valami édességet amit szeret, és akkor nagyon nagy esélyed lesz megszerezni a hölgyikét :D
16/L
#9-esnek van csak igaza. A lányoknak nem a bunkó parasztok jönnek be. A vers egész jó, csak az utolsó versszak nem rímel. Ha azon még javítasz és viszel is valamit mellé pl. kedvenc édesség (a virágnak még nem biztos, hogy örülne) akkor nagy esélyed lesz szerintem nála :) Légy kedves és ne bunkózz soha! Maradj mindig ilyen romantikus bármit is mondanak! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!