Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az osztálytársamba! Segítség! Bejövök neki? Többi a leírásban!
hát figyelj a magabiztosságoddal kell a bizonytalan lányokat megszerezni. Ugye te is érzed h ha csak hebegsz habogsz vele akkor nem fog veled járni hanem a barát zónába jutsz viszont ha odaállsz tökösen elhívod egy randira ahol nagyon fontos h jól érezze magát és ilyen kínos csend jellegű szitukból ne legyen egy sem akkor bármi lehet :) ha jól érzi veled magát hívd el még egyszer és még egyszer és a 3. randin én már meglepném valami kis ajándékkal és bevallanám miket érzek :)) és aztán lehet az első csókot is elereszteném de ez az én véleményem csak.
Az viszont tuti h nem szabad ezt az izgulós magatartásodat mutatnod neki mint ami a kérdésedben is érződik. Egyszerűen odaállsz és vagy a suliban v valahol mintha csak a legjobb haveroddal beszélnél fociedzés után olyan nyugodtsággal randit kérsz tőle :) ez hidd el nagyon sokat számít h határozott legyél ha pedig nemet mond akkor sajnos nem tudsz mit tenni :( de azért ne add fel viszont túlzásba se vidd a próbálkozást :) remélem segítettem. sok sikert!
Igen, bejössz neki! Egyértelmű.
De ha nem lépsz, rövidesen talál magának egy rámenős alfahímet, és mehetsz a barátzónába.
Hívd el valahová, pl. moziba, akárhová, és teljes természetességgel fogd meg a kezét. Ha kérdezi, miért fogod, mondd meg, hogy mert nem szeretnéd, ha más fogná. Ha megkérdezi, szerelmes vagy-e, feleld azt, hogy ebben a korban ez természetes, próbálja ki ő is.
Hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!