Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az osztálytársamba! Mit tegyek?
9.osztályos vagyok,most kezdtem a gimnáziumot!
És az egyik osztálytársam teljesen az ideálom és annyira jó fej :(
Tudom,hogy osztálytárssal nem jó kikezdeni,de nekem ezzel sose volt rossz tapasztalatom (de persze megértem,ha valaki szerint ez nem jó ötlet)!
Hogyan vonjam fel magamra a figyelmét?
15/L
Ülj le mellé és beszélgess vele :)
(Viccelek: kérd el a cerkáját, mond neki hogy kihegyeznéd. Tudod, gyenge, de mindig is siralmas humorom volt)
Beszélgess vele sokat,keress közös hobbit,ha rossz tanuló,akkor ajáld fel,hogy segítesz neki stb.Kérdesz meg tőle,hogy jár-e ilyen "körökre"(foglalkozás,pl:modelezző szakkör stb.)
Remélem segítettem,sok sikert!:)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nyilván tudom,hogy mi az ideálom kinézetre stb.Meg azóta is jóba vagyunk,nagyon kedves,jó fej :D
Ja és egyrészt az előző sulimba jártam egy osztálytársammal 6.-7.-ben és 8.ban is megmaradt a jó viszony,gyakorlatilag szinte ugyanez volt barátnőmmel is meg másoktól is csak jókat hallottam szakítás után..
Tudom,hogy ez építő kritika,köszönöm is,hogy szeretnétek"jobb útra téríteni"!De tudom mit csinálok és a kérdésemre szerettem volna mindenkitől választ kapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!