Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba, csendesebblány vagyok, de próbálkoztam neki apróbb jeleket adni pl. írtam neki névnapján. Mit tegyek?
Úgy nehéz lehet, hogy ha minden nap látod a suliban.
Sajnos az nem biztos, hogy elég jelzés, hogy ha névnapjára írsz. Amúgy nagyon hasonló volt nekem is, mikor 16 voltam, annyi különbséggel, hogy nem osztálytársam, csak évfolyamtársam volt. Én sem mertem jelezni neki, vagy beszélni vele, de én is írtam a szülinapján/névnapján. Persze szerintem nem vágta le a dolgot. Aztán lett barátnője, és én is nagyon kivoltam tőle, de az élet megy tovább. Valószínű majd elmúlik ez az érzés. Vagy ha nem, ki tudja... Everything happens for a reason. :) Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg másra koncentrálni. Legalább is addig, amíg barátnője van. Ne akarj az lenni, aki tönkretesz egy kapcsolatot. Sajnos nem tudok jobb tanácsot adni, mint hogy haladj az árral, és majd meglátod mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!