Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kéne! Szerelmes lettem egy osztálytársamba!?
Figyelt kérdés
Mit tegyek?! igazából nem szoktunk különösebben beszélni egymással, de amikor ránézek mindig azt mondja hogy ne nézzek így rá... Ez mos mit jelent???
kérlek olyan válaszokat írjatok amik normálisak!
Köszi!
13/L
2016. márc. 11. 23:07
1/8 anonim válasza:
én másfél éve az osztály társammal vagyok eggyüt, csak biztatás képp.
és ez olyan 50-50% szerintem, hangsúlytól függően.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2016. márc. 11. 23:25
3/8 jocika147 válasza:
Mondjuk probalj meg vele beszelni esetleg?...:D Marmint ismerkedni. Aztan majd ha úgy érzed feldobhatod neki a témát, hogy nem e jarna veled... persze nem így. Csak ez a lényeg.
4/8 Marci5101 válasza:
5/8 anonim válasza:
Ismerkedj vele , beszélges vele azert mondja sztm mert nemtudja hogy miért nézed.... Mikor már joban vagytok és úgy áll a dolog kezdj el célozgatni :) Többi már jön magátol
6/8 A kérdező kommentje:
én próbálok vele ismerkedni, de egyrészt elzárkózik,ritkán ír vissza facen és másrészt szerintem azért mert tudja h tetszik nekem és ő nem szeret.
2016. ápr. 12. 22:10
7/8 anonim válasza:
1. ,,szerelmes lettem egy osztálytársamba!?" Erre nem tudok mit válaszolni. Talán neked kéne eldöntened... 2. ,,ez most mit jelent???" Hm... Talán azt, hogy ne nézz rá úgy, ahogy szoktál, mert már idegesítő, és paranoiás már miattad/a nézésedből vette, h tetszik neked, csak neki te nem. Ha nem tudod, kérdezz vissza, mér, hogyan nézel??
8/8 A kérdező kommentje:
Már mindegy :)
Nem tetszik már nekem :D
És asszem feladom a fiúkkal, nem akarok szerelmes lenni soha többet! Túl macerás... :P :D :D
Remélem sose fogja ezt megtudni :)
És h barátok lehetünk azzal a fiúval... :P :D
2016. ápr. 18. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!