Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? (többi lent)
Figyelt kérdés
19 éves fiu vagyok.Meg ismertem egy 14 éves lányt körülbelü 1 éve.A kezdetekben csak facebook beszélgetünk majd elkeztünk telefonon beszélgetni.Pár hétel a meg ismerkedésünk után elkezdet kérdezösködni az iránt hogy kitetszik.Az elején csak barátként tekintemrá.Majd elkezdtünk találkozgatni ekkor is mindig kérdezte hogy tetszik.De a késsöbiekben kezdtem meg kedvelni.Nem tudtam hogy mondjam el neki.Mire rászántam maga hogy elmondjam neki hogy teszik nekem tulkésölet mert let barátja.Most nem tudom mit csináljak.Tippeket tanácsokat kérnék.2016. szept. 16. 14:26
2/3 anonim válasza:
Várj mindenképp, tiszteletben kell tartanod hogy van valakije. Ha barátja vagy ezt teszed.
3/3 anonim válasza:
Várnotok kéne amíg idősebb lesz (nagykorú), szerintem mond meg neki mit érzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!