Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, mit tanácsoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andicika kérdése:

Mit tegyek, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú az iskolából, bár nem ismerjük egymást. Nem tudom esetleg hogyan szólítsam meg vagy hogy hívjam fel magamra a figyelmet, ám ne túl kihívóan. Kicsit furdalt vagyok, mivel megtudtam, hogy mind a két exemnek és a bnőimnek is van barátjuk\barátőjük. 16\L

2016. ápr. 2. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben egy kicsit azt érzem, hogy csak azért akarsz attól a fiútól valamit, mert a többieknek van valakije.

16 évesen egészséges, hogy egy lány vágyik arra, hogy Ő is kelljen valakinek, de ráérsz még, nem veszítesz semmit.

Szerintem ne szólítsd meg, és ne hívd fel magadra a figyelmet... keresd azt a fiút, aki enélkül is észrevesz! De keresned sem kell egyébként, mert egyszer neked is szerencséd lesz. Tudom mit beszélek, velem is ez volt.:) Csak várj türelemmel, meglesz ennek is a gyümölcse.

Hidd el, néha akkor jönnek az ilyen dolgok, mikor a legkevésbé sem gondolnád. ;)

2016. ápr. 2. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem látok bele az életedbe, de úgy gondolom, hogy ha 16 évesen már 2 exbarátod van és egy újabbat akarsz az azt jelenti, hogy még nem értél meg egy komoly kapcsolatra. Attól még, hogy másnak van barátja miért kéne rosszul érezned magad? Sose értettem, ha az embernek alapból van egy jó és teljes egyénisége nincs szüksége másokra, hogy jól érezze magát a bőrében. És ha a barátnőid lefekszenek a barátaikkal, akkor hirtelen majd te is el akarod veszítani vagy hogy van ez? Nem függtök egymástől, nem kell, hogy ugyanazok a dolgok történjenek meg veletek.

Ez a fiú is csak tetszik, nem érzel iránta semmi komolyat. Hidd el az embernek életében nagyon sok ember megtetszhet kinézet alapján, de nem minden a külső.

Inkább foglalkozz magaddal, építs ki egy intelligens, szórakoztató személyiséget, aki másoktól független, bőven ráérsz még hisz csak 16 éves vagy, és ha megtalál a szerelem akkor agylj ilyen dolgokon. :)

2016. máj. 7. 22:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Lehet furán hangzik a 16 évesen 2ex, de abból egyikkel még mindig együtt lehetnék (távkapcsolatot nem akarván), a másik meg nem gondolta komolyan az egészet ezért lett vége ;)

És nekem nem azért kell fiú barát, mert másnak is van. Csaladi háttere van, nem akarok erről beszélni.

2016. máj. 16. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
hát akkor miért kell? csak úgy tartani akarod talán? azt remélem meg nem gondoltad komolyan, hogy a családi hátterednek köze van ahhoz, hogy barátot szerezz.
2016. máj. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!