Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tudnák tenni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jade37910 kérdése:

Szerintetek mit tudnák tenni? Hogyan tudnák lépni? És hogyan tudnám bebizonyítani a szüleinek hogy nem vagyok rá rossz hatásal?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyunk együtt a barátomal. Nagyon nehezen jött nekünk össze hogy együtt legyünk mivel engem a szüleim fél évig tiltotak a barátomtol azért mert fél cigány. De nem adtuk fel kitartotunk egymás mellet és kiharcoltuk azt hogy elfogadják őtet. A szüleim kellemesen csalódtak benne , nagyon megszereték őtet, és nagyon jól ki is jönnek. Nagyon örültünk a barátommal hogy a szüleim el fogadták őtet, nemkellet bújkalnunk sem hazudgálnom itthon, es igy minden tökéletes is volt minden napomat együtt töltük... de viszont ami itt a probléma kb olyan fél hónapja össze jötünk így pár ismerős, és idtunk együtt , a barátom nagyon berúgot én figyelmeztetem hogy ne igyon de nem hallagtot rám és nem tudtam mit tenni.. és ahogy haza ment álitollag agresszív volt az anyukájahoz és veszekedet vele. Az anyukája ezt a viselkedést nem tűrte és a barátomat el küldte otthonról az apjánal , mivel a szülei elvannak válva. Mai napig ott van az apukájanal. Ami neki nagyon rossz mert nem nagyon jön ki az apjával, es faj neki az hogy elküldte az anyukája.

De itt most az a lényeg hogy a szülei most őtet tiltoták el tőlem mert azt álitsak hogy en rossz hatásal vagyok a fiára. Pedig ez egyáltalan nem igaz. Eddig az anyukájaval nagyon jól kijöttem és azt hittem hogy kedvel az anyukája de azt vagta a fejemhez hogy nem nagyon örült annak hogy a fiával vagyok.

Nem szakítotunk mert megigérte hogy ő is ugyan úgy kitart melletem mint ahogy azt én tettem. De viszont semmi sem ojan már mint pár hónappal ezelőt.. alig találkozzunk jóforman csak suliba es suli után max 1 órat még együtt vagyunk. Én megértem a helyzetet, és a barátomat is megértem hogy most egy picit hanyagol és az anyukájaval próbalja helyre hozni a kapcsolatot hogy minél hamarabb vissza fogadja, de hiszen már 18 elmúlot és szerintem a szüleinek semmi bele szólasuk nincs abba hogy kivel van együtt.

Úgyhogy most tehetetlen vagyok én is és ugyan úgy ő is. Találkoznank mi de az apja mindenhol meg leli őtet és fel hogy az apja valamit csinal nekem mert en megis voltam fenyegetve hogy nem akar meglátni a fiával.

Szerintetek erre mi lenne a megoldás? Nagyon szeressük egymást, és nem akarjuk emiatt elengedni egymást. 17/L

2016. szept. 15. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Atyavilág ... téged sem az eszedért szeretnek, igaz? Nos, elsősorban az nem ŐTET hanem ŐT. Nem IDTUNK hanem ITTUNK. Nem MELLETEM hanem MELLETTEM. Nem OJAN hanem OLYAN. Nem SZERESSÜK hanem SZERETJÜK. Nem HALLGATOT hanem HALLGATOTT. Most untam meg javítgatni ezt a hányadékot. Nos, a kérdéseddel kapcsolatban : Beszélj az apjával, üljetek le egy kávé mellett, és magyarázd el neki, hogy vissza akartad fogni a kedves fiát, de ő nem bírt magával és hogy ne éljen tévedésekben, te próbálod őt jó útra terelni, azonban ő nem hallgat rád.

Ui: Tanulj meg helyesen írni ... kérlek. Egyszerűen undorító a helyesírásod, szánalmas, de tényleg.

2016. szept. 15. 22:08
 2/3 anonim válasza:

Szerintem az a legegyszerűbb megoldás , ha rákérdezel a fiúra ,hogy akarja e a dolgot még. Határozott légy és ne sajnáltasd magad. Mert ,ahogy nekem lejön a fiú elég fogékony az agymosásra. És nem igazán ragaszkodik.Mert ha valaki szeret igazán azt senki nem tudja meg tiltani és nem kerül el azért , hogy helyre hozza az anyjával a dolgokat. Akkor talál egy köztes megoldást. Mert ugye a tiltott gyümölcs a legédesebb.

Nem elkeseríteni akarlak , de ha nem teszel pontot a végére ez csak egy hatalmas kérdőjel marad örökre. Előbb beszéld meg vele , hogy hány óra van délben . Aztán ha akar még akkor álljatok a szülők elé és mondjátok meg , hogy te fokozni próbáltad, de nem halgatott rád. És , hogy szeretitek egymást stb..

2016. szept. 15. 22:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Első mivel Szlovákian élek és a mi környékünkön nagyon ritka a magyar ember szerintem ahoz képest még ki tudom magam fejezni magyarul hogy valójaban mit is szeretnék, és próbalok helyesen írni de az egy Szlováknak nem olyan egyszerű, kívancsi lennék hogy te hogyan lennél az én helyembe. Azért köszi a választ.

És második lehet hogy igazad van. De én nemhogy nem akarok hanem nemtudok pontot tenni ennek az egésznek a végere. Valami vissza tart , és meg reménykedem hogy minden helyre jön

2016. szept. 16. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!