Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szerintetek ez jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ez jó ötlet? Kiderülhet ebből, hogy valóban tetszem-e neki? Mit gondolnátok az ilyen lányról? L/17

Figyelt kérdés

Van egy srác, akinek a jelek szerint azt vettem észre (egyik barátnőm is észrevette), hogy tetszem a srácnak. Ezért az jutott eszembe, hogy holnap amikor mellette vagyok, egyszer csak leejtem véletlenszerűen a pulcsimat, úgy, hogy a fiú lábához essen, és elszaladok onnan.

Ennek az a célja, hogy megfogja a pulcsimat, és vigyáz rá addig, amíg vissza nem jövök, ami csak 2-3 perc lenne.

2016. szept. 15. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Hát egy normális ember (én legalábbis) tuti nem álldogálna semeddig a pulcsid mellett, legfeljebb szólok hogy bocsi elejtetted vagy felvenném és odaadnàm. És nem látom ebből hogy lenne még önmagában bármi is, de ahogy akarod. 18F
2016. szept. 15. 20:22
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Szegény srác. Lehet, hogy nem is sejti, hogy mennyire retardált vagy. Nagyot fog csalódni, amikor majd jobban megismer.
2016. szept. 15. 20:37
 13/18 A kérdező kommentje:
Több tényezős a dolog, mellesleg megkérdezni sokkal cikibb, mert úgy direkt rontunk neki, így pedig óvatosan puhatolódzunk. Ebben nincs nyomulás, semmi, mivel sok lány szokta megkérdezni tőle, amire mindig nemet válaszolt, és ezért nem állok be a sorba a többi után. Máshogy kell most megtudni, írok majd részleteket :D
2016. szept. 15. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

ledobom a pulcsim és elfutok.. mi a f...om ez, te jó isten.

miért nem rögtön egy gránátot dobsz magad alá, és ha ráfekszik hogy felfogja a robbanást tetszel neki..

17 évesen ilyenen gondolkodni, hogy ledobom elé a pulcsim...

2016. szept. 15. 21:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Örök probléma a két nem különbözősége. A fiúk férfiaggyal próbálják megérteni a lányokat, a csajok pedig női ésszel akarnak megbizonyosodni a pasik érzéseiről. Ne dobálj le semmit, kérdező. Mondd meg a fiúnak, hogy nemrég felfedeztél egy aranyos kis kávézót, de nem akarsz egyedül odamenni, mert félsz, hogy valaki rád száll. Kísérjen el. Ebből ért a férfi! Nem a pulóverhajigálásból.
2016. szept. 16. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
83%

Jót röhögtem a kommenteken :D Meg az ötleteden...de amúgy szerintem ez elég aranyos. Tuti van olyan srác,aki értékelné:DD

Majd meséld el mi volt,rohadt kíváncsi lettem :D

2016. szept. 16. 18:13
 17/18 anonim ***** válasza:
19%
BESZÉD!
2016. szept. 17. 00:47
 18/18 A kérdező kommentje:

Utolsó vàlaszolónak, meg azoknak, akik azt mondják, beszélgessek vele.

Képzeljétek mindig beszélgetünk valamiröl.

2016. szept. 17. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!