Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már szerelmes az osztálytársába és mi lett belőle?
Hogy mondtad meg neki, h tetszik, mit szólt, mi lett a vége, milyen a kapcsolatod vele?
Kort, nemet irjatok.
Én anno voltam, de sajnos nem lett belőle semmi...és mái napig hiányzik :'(
31-F
Nem volt, most van.
Őrülten szerelmes vagyok a haveromba, aki egyben az osztálytársam is.
Volt, hogy elmentünk bulizni és az egész éjszakát egymás közelében töltöttük, házibuliban voltunk a többi haverjával.
Hát, nem éppen túl józan állapotomban mellém ült és valamiről beszéltünk.
Tán azt hiszem arról beszélt, hogy nem érdemes olyan után futni akinek nem kellünk, és a haverját nyugtatta aki épp nagyon maga alatt volt.
Ekkor becsatlakoztam a beszélgetésbe és eléggé primitív módon közöltem vele, hogy nekem ő rohadtul bejön és nagyon nagyon jó pasinak tartom.
Ekkor rám nézett egy kicsit visszahőkölt, majd mosolygott.
Csak annyit válaszolt erre, hogy tudja, hogy ő milyen jó pasi, de mégsem találja a párját.
Az este után ugyanúgy folytatódott a kapcsolatunk, szerintem már nem is emlékszik rá, nem kérte számon rajtam szóval remélem kiesett neki.
/L
Én. És szenvedés.
Viszonzatlan, úgyhogy nem lett semmi, de már elmondtam neki, és azóta is jóban vagyunk (bár ez lehet, hogy csak nehezít a dolgon, mert még mindig odavagyok érte). 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!