Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Nektek tetszene, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszene, ha egy lányon lenne piercing/tetto/szegecs?

Figyelt kérdés
Tetto: tetoválas

2016. szept. 11. 18:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Jajj, skacok lehet, hogy félre értetétek!!Nem ilyen szét tetovált szét piercingelt csajról van szó.

Mondjuk pl csak egy-ketto pc es tatto

2016. szept. 11. 18:49
 12/20 anonim ***** válasza:
3-as vagyok igen de nem a piercingjébe vagy a tetoválásába fogok beleszeretni de még csak nem is a szegecsébe
2016. szept. 11. 18:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik csinaltass!

Soha ne mas embertol fuggj! Ugyis emberfuggo kinek tetszik, kinek nem.

Nekem is van tetovalasom, piercingem. De sose jutott ilyen eszembe, hogy tetszik-e a fiuknak.

2016. szept. 11. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:

én alapvetően nem szeretem a tetoválásokat, piercingeket, szegecseket, a plasztikai beavatkozásokért, de még a sminkért sem rajongok. azt mondanám, hogy nálam kizáró ok.

de nem tartom kizártnak, hogy valaki a személyiségével és minden más tulajdonságával annyira megfogjon, hogy ezek a dolgok engem mégsem zavarnak nála, sőt még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy akár kifejezetten vonzódni tudjak egy ilyen tulajdonságához, amitől másoknál viszolyognék. minden helyzet és ember függő.

viszont ettől még a tetoválások, piercingek, szegecsek előítéleteket váltanak ki belőlem, amiket nehezebb leküzdeni, mintha nem lennének, így akár akadályt is jelenthet. persze mindenkinek más dolgokkal szemben vannak hasonló előítéletei. van, akinél a magasság, alkat, szem, haj, bőrszín, egyéb adottságok, szokások, érdeklődés, értékrend, stb...

2016. szept. 11. 19:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja, szegecs, még mit nem xD
2016. szept. 11. 20:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Piercing van ami jól tud állni egy lánynak, de általában fúj... Tetkók...hát nagyon ritka ami ízléses. De inkább nyersen. Úgy az igazi. :)
2016. szept. 11. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönne be.
2016. szept. 12. 00:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Nálam az kizáró ok.
2016. szept. 12. 13:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Valakinek nagyon bejön valaki undorodik tőle, barátom pl olyan semlegesen áll hozzá, nem fétise de nincs vele baja, mondjuk van 1 szem tetkóm a fülemen kívül (abban van pár lyuk) egy pötty az orromban meg egy köldök pc-m szóval nem valami extrém eset de neki így tetszek, egy darab fémtől nem leszek hirtelen más ember.

Akinek nem tetszik annak nem tetszik, ez van, de ne próbálja meggyőzni a tetkóst/piercingest hogy meg kell változnia, én se mondom vadidegennek hogy "nem vagy az esetem, meg kell változnod mert nem tetszesz", mindenkinek más tetszik, mindenki találjon olyat aki úgy tetszik neki ahogy van, a többit meg hagyja békén.

2016. szept. 14. 02:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Írj
2016. szept. 14. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!