Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most ez mi? Miért viselkedik így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam akivel a nyáron közelebb kerültünk egymáshoz. Egy közös barátunktól tudtam meg h bejövök neki. Sokat beszélgettünk akár hajnalig is, többször találkoztunk is. Az egyik találkozáskor megkérdeztem hogy ez lehet e több barátságnál, erre azt mondta nem tudja de nem akarja hogy hamis reményeim legyenek ezért egyenlőre nem. Azóta nem kezdeményez beszélgetést velem, és ha én megyek beszélgetni akkor is sokkal nehezebben megy vele az egész mint azelőtt. Viszont sokszor néz ő is és a barátai is. Valami tipp h most mi van? Esetleg kérdezzek rá a barátainál? 17\f
2016. szept. 10. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy most hogy is van ez jöttetek, de ha bizonytalan vagy, kérdezz rá a bartátainál.
2016. szept. 10. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg kérdezd meg tőle személyesen?
2016. szept. 10. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá nála és kész, az a legegyenesebb, legtisztább amit tehetsz!
2016. szept. 10. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!