Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Mit mondana erre a fiú? 13/L
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszett régebben és arra gondoltam, hogy ,,visszahódítom" vagy felkeltem a figyelmét. Barna vállig érő hajam van,amit befestek hajkrétával kékeslila színre. Pár tincset. Meg felvenném ezeket:
Vajszínű bőrdzseki és vajszínű tornacipő, szegecses karkötő.
Visszafogott és szerény vagyok & gondoltam,kipróbálnám ezt.
2016. szept. 10. 20:20
1/11 anonim válasza:
Nekem mindegy. Attól függ, hogy tetszik-e neki ez a stílus.
2/11 anonim válasza:
mi lenne a véleményem? az hogy van eszem és nem megyek ble semmibe 15 év alatti lánnyal
3/11 anonim válasza:
14 évesen se látom értelmét ennek a "visszahódítási" tervnek.
1. Jártatok? Mert csak akkor tudod visszahódítani, ha már egyszer dobott.
2. Ha járni akarsz vele, akkor a belsődért kell megszeretnie. És nem nézne ki az hülyén, hogy hirtelen (feltételezhetőleg) max egy hétre stílust váltasz?
4/11 anonim válasza:
Menj és nézz meg egy rajzfilmet inkább:D
7/11 A kérdező kommentje:
#5ös nem mondta de sokszor néz...
2016. szept. 10. 20:40
8/11 anonim válasza:
5-ös vok. Ennyi? Nem produkál valami fura viselkedést? pl
9/11 anonim válasza:
Én is sokszor nézem az osztálytársamat, mégse vagyok belé szerelmes.
Oh, és amúgy lány.
10/11 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy foglalkozz a matekleckével, vagy barbizz. Kis rngyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!