Nagyon hálás lennék, ha valaki mondana erről a bringáról véleményt?
Fiatal lány vagyok,szeretnék biciklik venni,sajnos 120ezres Gepidára,és Kelly's-re nincs pénzem. Egy ilyen biciklire most viszont lenne lehetőség,és erre még pénzem is van.
Nem szeretek a biciklin utazgatni,inkább dolgozni rajta. Nem igazán vettem eddig figyelembe,hogy milyen utakon közlekedem,a biciklimnek ez nem is annyira tetszett.Most valami olyan biciklit szeretnék,amivel nyugodtan tekerhetek rosszabb utakon is(földes,törmelékes út,erdei út),de alapból nem ilyen célra kellene.Napi szinten használnám "ingázásra",és ha úgy adódik,akkor mennék vele túrázni. Krosstrekkinget szerettem volna,de ahogy nézem,ez inkább sima trekking. Szerintetek??
Talán ami még fontos,hogy eddig sem volt lehetőségem nagyon jó biciklire,mostani biciklim egy 24"es 8 éves egyszerű lánybicikli,nem tudom használni,mert a 8 év alatt megnőttem 170+ra,és nagyon kényelmetlen,szóval annál minden jobb. De semmire nem megyek ezzel sem,ha méretre megfelelő,viszont használhatatlan.
Köszönöm előre a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!