Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mire következtethetek a fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire következtethetek a fiú viselkedéséből?

Figyelt kérdés

Heló mindenkinek! A kérdésem arról szól, hogy van egy fiú az iskolámban aki tetszik, ám nagyon bizonytalan vagyok az egész helyzetben.

Kezdjük ott, hogy még sose voltam szerelmes iskolában. Ő tavaly jött a suliba, ahogy megpillantottam belém ütött ez a "Oooooh, ki ez?" érzés :D . Nos, már a problémák eleve ott kezdődtek, hogy a fiút első látásra olyan 15-16 évesnek ítéltem, de mint később kiderült csak 14 éves, ergo fiatalabb nálam (15 vagyok). Már ettől is elég kínosan éreztem magam, persze hogy meg se mertem szólítani (hagyjuk már). Úgyhogy maradtam a tipikus "bámuljuk és ábrándozunk" álláspontnál. Az egyik barátom jóba van vele, úgyhogy nála puhatolóztam óvatosan, de sokra nem mentem vele. Így megmérgelődtem, és hosszú ideje újra csináltam magamnak egy Facebookot. Csinos fénykép bájos mosollyal, kulturált, diszkrét oldalammal készen álltam és bejelöltem (huh, de bátor vagyok!), mivel nagyon sok barátom az ismerőse volt már, gondoltam engem is biztos visszajelöl.Teltek a napok, hetek, hónapok, SEMMI! Egy idő után feladtam, és nem is foglalkoztam vele sokat, mikor májusban elkezdett a barátnőmnek mellettem pittyegni a telefonja. Ő írt rá, azzal hogy őt nagyon szívesen elballagtatná ( ugye most volt a ballagásunk), és szóljon bármikor ha vevő lenne rá. A barátnőm azt írta hogy "köszöni szépen, de neki már van ballagtatója" , viszont engem is bevállalhatna (megírta neki a nevem is, nyilván), erre pedig annyi volt a válasza hogy NEM. Kész. Semmi más. Semmi kifejtés. Csak egy nem!

Azt hittem biztos azért mert nem is lesz ott a ballagáson,de végül ott volt!

Most ez mi?!Ennyire undorodik és fél tőlem hogy csak ennyivel lerendezte a helyzetet?

Jó, az mondjuk igaz hogy a barátnőm nem a csöndességéről híres, és akárhányszor elvonul a fiú előttünk a folyosón, vörös fejjel elkezd röhögni, és emlegeti stb... De attól még nem kell félni tőlem! :D Magamról annyit hogy őszintén egy szép, csinos, művelt lánynak tartom magam, jó stílussal (+ magas és karcsú vagyok). És ezt nem beképzeltségből! Csak megvan az egészséges önbizalmam :). Mit szóltok a helyzethez? Mit kezdhetnék vele?

2016. szept. 8. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Menj oda, kerdezz ra, hivd el (habar fiu dolga, de mint fiu azt mondom, ha a lany jon oda, mindenkeppen kap egy eselyt), ugyhogy csak fel a fejjel, batran, ugysincs semmi vesztenivalod ;) 16F
2016. szept. 8. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ezt ne erőltesd.Valamiért ez nem akar összejönni.Meghát az a baj hogy az hogy a fiú fiatalabb zavaró körülmény.(legalábbis én ezt vettem le a szövegből).Biztos vagyok benne hogy találni fogsz egy ,,jobbat" akinek bejössz.Ja és priviben küldesz képet?(Mivel én nem vagyok szép, szeretnék egy szép lányt látni)15/L
2016. szept. 8. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, mind a kettő két külön perspektíva :D . Valószínüleg nem mennék csakúgy oda hozzá (nem merek, nem is szeretnék így), de köszi a tanácsot! :)

És bocsánat, de képet nem szeretnék küldeni, (elhiszem hogy nem vagy pedofil) mert azért a biztonság az biztonság. :) Köszi!

Várom a további véleményeket!

2016. szept. 8. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát ez elég fura:D

Tekintve,hogy még sosem beszéltetek nem értem a srác viselkedését. Ha ismerne mondhatná,hogy unszimpatikusnak talál,azért kerül ennyire. És valószínű olyan ocsmány sem lehetsz-ha szépnek is tartod magad biztos nem alaptalanul-szóval még egy ok,amiért nem értem a cselekedeteit.

Ha bátor lennék tuti rákérdeznék a helyedben,hogy mégis mi baja van velem:D

(Amúgy lehet tudja,hogy tetszik neked,de neki te valamiért nem,így mivel még csak 14 éves ilyen primitív módon hárít).

2016. szept. 9. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ok.#2 voltam.
2016. szept. 9. 15:48
 6/6 A kérdező kommentje:

4# köszönöm a választ, lehet hogy igazad van, csak nem akartam belátni! :D Mindenesetre így nagyon nem erőltetem, a sors majd hozza aminek jönnie kell :)

Várom a további válaszokat!

2016. szept. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!