Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány és 14 éves fiú? Szerintetek sok lenne a korkülönbség köztünk?
Figyelt kérdés
Nem rég jóba lettem az egyik haverom öccsével. Sokat beszélünk, meg találkozunk. Ha suliba meglát már a folyosó végéről mosolyogva jön felém. Külsőre és viselkedésre sem tűnik 14-nek. Szerintetek gáz ez a korkülönbség ?2016. szept. 5. 22:45
11/12 anonim válasza:
Személy szerint nekem általában azok a srácok jönnek be akik min. 2 évvel idődebbek nálam ,mert jobban el tudok velük beszélgetni ,meg tetszik ha valakinek van borostája és egy kicsit már férfiasabb alkatuk van. Viszont neked kell tudnod ,hogy bevállalod-e annak a kockázatát ,hogy még éretlen egy komolyabb kapcsolathoz. Ha efelől nincsenek kételyeid akkor viszont ne érdekeljen más emberek véleménye. Csak irigyek v. rosszindulatúak.
16L
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok!:) Érdekes amúgy, mert 14 éves létére elég férfiasan néz ki. Nekem soha se jöttek be a babaarcú srácok, így elmondhatom, hogy ő sem az.
2016. szept. 6. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!