Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány és 14 éves fiú? Szerintetek sok lenne a korkülönbség köztünk?
Hát azért egy 17 éves lassan érettségiző lánynak még elég gyermekded az a 14 szerintem, de neked kell tudnod.
Mellesleg nem minden fiúval kell kapcsolatot elképzelni... Simán lehetne egy jó barátod.
Én 19 voltam, mikor összejöttem egy 14 éves pasival, és még mindig együtt vagyunk. Mikor 16 lett össze is költöztünk. Suli mellett melóztunk, hogy tudjuk fizetni az albit, nagyon kemény volt de megérte.
Mindenki cseszeget, hogy ilyen nagy a korkülönbség, de pont nem érdekel, szerintem kiérdemelte, hogy felnőttként kezeljem, fiatalon is lehet valaki érett és idősebb korába is hülye, szóval szerintem ne foglalkozz vele, hogy fiatalabb nálad a fiú, és azzal se, ha mások piszkálnak.
23/L
7. Azta tök jó, hogy még mindig együtt vagytok. Ez nagy pozitívum.
8. Most megsértődhetnék meg hepciáskodhatnék, de ez azért jó volt. 👍🏻😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!