Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem szerelmes vagyok egy Asperger-szindrómás fiúba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett, helyes, kedves, aranyos, de van ez a kicsi kis bökkenő. Nem mutatja ki az érzéseit, teljesen elhanyagol... Tudom, talánom kellene másik fiút, akivel nem lennének ilyen gondok, de nagyon tetszik. Kérlek segítsetek mit tegyek? Elmondjam neki az érzéseim, vagy inkább felejtsem el?2016. szept. 5. 20:47
1/7 anonim válasza:
honnan tudod hogy asperger-szindrómás?
2/7 anonim válasza:
Előzőnek: nem olyan nehéz azt meglátni. Nekem is volt aspergeres osztálytársam.
Kérdezőnek: szerintem nem tudom. El kéne mondanod neki. Hátha akkor kicsit jobban megnyílik.
3/7 anonim válasza:
Mond el neki. Ha te is tetszel neki biztosan többet fog foglalkozni veled, ha meg nem akkor úgysem tehetsz semmit de legalább tudni fogod hogy mást kell találnod.
4/7 anonim válasza:
A lányok képesek mindenkibe beleszeretni csak olyanba nem, akibe érdemes.....
5/7 anonim válasza:
Én Aspergeres vagyok, és amikor valaki érzelmeket közvetít felém, az csak nyűg. Bár lehet, hogy nála máshogy van. Szerintem azzal, hogy elmondod, nem veszítesz semmit.
6/7 anonim válasza:
Felejtsd el a francba. Boldog nem leszel tőle.
7/7 anonim válasza:
Próbálj közeledni felé de finoman és eleinte csak amikor ketten vagytok..
Nem kell elfelejteni az aspergeres nem fogyatékos ahogy itt annyian irogatják persze ugy hogy azt nem tudják mit is jelent ez pontosan..
Talán csak azért hanyagol el mert nem mer közeledni feléd az említett ok miatt...
Én a helyedben megkérdezném de kettesben és valami nyugodt helyen ha lehet.)
Mellesleg én is az vagyok tudom miről beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!