Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bepróbálkozzak vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepróbálkozzak vagy ne?

Figyelt kérdés
Pár napja láttam egy srácot egy rendezvényen,nagyon megtetszett,szemeztünk,majd rám köszönt,de nem volt alkalmunk beszélni.A napokban megtudtam a nevét,rákerestem Face-en azzal a szándékkal,hogy bejelölöm,és ráírok,viszont a barátnőm azt mondta,hogy ez szánalmas ,és hogy nem a lány dolga nyomulni a srácra. Attól félek,hogy így viszont elveszíteném a kapcsolatot a sráccal,s talán még el is felejtene,ha hosszú idő telne el.Viszont csalódni sem akarok,és nem tudom,hogy a mosolyt,a szemezést és a köszönést vehetném-e jelzésnek.Mit tegyek?
2016. szept. 5. 20:12
 1/5 A kérdező kommentje:
18/F 17/L
2016. szept. 5. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság nem gáz, ha egy lány kezdeményez. :)
2016. szept. 5. 20:15
 3/5 Helpmeplz válasza:
Valószínűleg szimpatikus voltál neki, szerintem egy próbát mindenképp megér:) Egyáltalán nem szánalmas szerintem.:) Nincs mit vesztened vele, max. nem úgy fogod fel, hogy csalódtál, hanem okosabb lettél ennyivel, nincs amin idegeskedj h most igen vagy nem...:D Ne menj fejjel a falnak lehet, hogy később lehet belőle még akármi is. Ha bejelölöd akkor nyilván már megvan az első lépés, beszélj vele, ismerd meg jobban.
2016. szept. 5. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan
2016. szept. 5. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Csaj létedre bepróbálkozni?

Ez tényleg szánalmas..

Nem is ismerkedni, BEPRÓBÁLKOZNI :DD

Hol a büszkeséged? Ne haragudj, én röhögve küldenélek el...

2016. szept. 6. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!