Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti h alltok a kicsit depis oltozkodesu, fekete szerkos lanyokhoz?
Figyelt kérdés
Ez NM tumblr stilus!!! Linkelek par kepet h kb mire gondolok... Ruhat nezzetek ne az arcot/hajat!
2016. szept. 4. 20:57
1/14 anonim válasza:
Hát elég tumblrös képek, de ha feleenyire jól nézel ki, nekem bejönnél. Sőt, kifejezetten szexi a fekete, persze nem a latex
16F
2/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna hogy egy lány hogy öltözködik nálam a legelső amit megnézek egy lányon a szeme és ha az alapján beleszeretek akkor ennyi
4/14 anonim válasza:
Semmi bajom velük. Sokaknak jó áll, bár én a színes, vidám öltözködést preferálom. Viszont egy olyan lánytól nem szeretnék semmit, aki otthon ül, csak olvas és azon panaszkodik hogy nincs egy barátja sem. Pedig tehetne ez ellen. :)
6/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, de alapvetően én nem ruha alapján ítélem meg az embert, felőlem lehet rajta bármi, ameddig tetszik, ápolt és jól kijövünk addig nem igazán érdekel hogy mi van rajta.
7/14 anonim válasza:
Nekem a második képről beugrott az AHS... le kéne állnom a horrorszarral.
De egyébként tetszik. Bár nem ez lenne a mérvadó.
8/14 anonim válasza:
Ez nem stílus, hanem egy szar lelkület amivel én nem szeretnék személy szerint azonosulni alapból is elég beteg vagyok..teljesen mindegy hogyan nézki a csaj azért legyen benne élet..
9/14 anonim válasza:
Akkor én se maradjak ki :D
Úgy, hogy abszolút bejönne :D
Meg én is hasonlóan öltözködöm, tehát...
19/F
10/14 Rozsda~RUST válasza:
Én ia imádok nagyon feketébe öltözni , szóval engem nem zavar , csak nem árt ha van pár színes ism
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!