Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk! Ti h alltok a kicsit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti h alltok a kicsit depis oltozkodesu, fekete szerkos lanyokhoz?

Figyelt kérdés

Ez NM tumblr stilus!!! Linkelek par kepet h kb mire gondolok... Ruhat nezzetek ne az arcot/hajat!

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 4. 20:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Hát elég tumblrös képek, de ha feleenyire jól nézel ki, nekem bejönnél. Sőt, kifejezetten szexi a fekete, persze nem a latex

16F

2016. szept. 4. 21:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna hogy egy lány hogy öltözködik nálam a legelső amit megnézek egy lányon a szeme és ha az alapján beleszeretek akkor ennyi
2016. szept. 4. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene ^^

17F

2016. szept. 4. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Semmi bajom velük. Sokaknak jó áll, bár én a színes, vidám öltözködést preferálom. Viszont egy olyan lánytól nem szeretnék semmit, aki otthon ül, csak olvas és azon panaszkodik hogy nincs egy barátja sem. Pedig tehetne ez ellen. :)
2016. szept. 4. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Hat aztan hogyan
2016. szept. 4. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, de alapvetően én nem ruha alapján ítélem meg az embert, felőlem lehet rajta bármi, ameddig tetszik, ápolt és jól kijövünk addig nem igazán érdekel hogy mi van rajta.
2016. szept. 4. 21:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a második képről beugrott az AHS... le kéne állnom a horrorszarral.

De egyébként tetszik. Bár nem ez lenne a mérvadó.

2016. szept. 4. 21:12
 8/14 anonim ***** válasza:
8%
Ez nem stílus, hanem egy szar lelkület amivel én nem szeretnék személy szerint azonosulni alapból is elég beteg vagyok..teljesen mindegy hogyan nézki a csaj azért legyen benne élet..
2016. szept. 4. 21:34
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Akkor én se maradjak ki :D

Úgy, hogy abszolút bejönne :D

Meg én is hasonlóan öltözködöm, tehát...

19/F

2016. szept. 4. 21:35
 10/14 Rozsda~RUST ***** válasza:
74%
Én ia imádok nagyon feketébe öltözni , szóval engem nem zavar , csak nem árt ha van pár színes ism
2016. szept. 4. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!