Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A fekete fiúk megbízhatóak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fekete fiúk megbízhatóak?

Figyelt kérdés
Elhívott egy fekete fiú randizni. A barátaim mondták hogy vigyázzak vele mert csak a szex kell neki. Én nekem nagyon tetszik, de egy kicsit félek is hogy igazuk van a barátaimnak. El menjek vele randizni? Egyik barátom azt mondta hogy ez a fiú a barátnőit továbbadja a haverjainak ha megunta őket.
2016. máj. 14. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Óvatosan vele... Tényleg olyanok.
2016. máj. 14. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Ahj, ne legyél már sztereotipikus barom...

Ez személytől függ, nem bőrszintől vagy nemzetiségtől.

2016. máj. 14. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Néger? Az jóó!:)

Egyébként szerintem is személyfüggő.

2016. máj. 14. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Menjél, hadd szaporodjanak a félvérek, nincs még belőlük elég.
2016. máj. 14. 17:06
 5/8 anonim válasza:
81%
valószínű szőke vagy :D az veszélyesebb
2016. máj. 14. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Randizni? Szerintem mehetsz, de ne a lakásán legyen, és a randi után se menj fel hozzá. Valami népesebb, jó hírű étkezdében legyen a hely.

Ha fekete, ha fehér, ha sárga... mindegy. A lényeg hogy vigyázz!

Bár ha nem is ismered (mondjuk úgy min. 1-2 hónapja), akkor még vigyázatosabb légy. Ha meg facebook-on hívott el (és élőben nem is találkoztatok), akkor meg még jobban.

2016. máj. 14. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem a bőrszíntől függ.. Egy fehér fiú is lehet ilyen.. Ha nem mész el akkor ne a bőrszíne miatt ne menj hanem azért amit a barátaid mondtak. De amúgy szerintem elmehetsz, még csak közösségi helyekre menjetek amiatt amit mondtak róla.
2016. máj. 14. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Statisztikák: Amerikában a fekete gyerekek 75%-a egy szülős családban nő fel, ergo az apa lelép. Ahol van ilyen statisztika, látszik: a négerek sokkal több erőszakos bűncselekményt követnek el, mint a fehérek (UK, USA). A szubszaharai országokban messze a legalacsonyabb az átlag IQ. Stb.

Mindazonáltal ismerek kedves, okos, szorgalmas négert, nincs kizárva. De a többség nem ilyen. És nem, tényleg nem bőrszíntől függ. Genetikától és kultúrától.

2016. máj. 14. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!