Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt hogyan kéne megoldanom?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és én hajlamos vagyok nagyon ráfeküdni a tanulásra az érettségi miatt, és az egyetem miatt is. De általában nagyon minimális szabadidőm van emiatt. Az én évfolyamomban van egy fiú, akivel rendszeresen össze hasonlítgatnak, mert szerintük remekül összeillenénk, csak hogy még egyikünk se állt szoba egymással.
Ha elkezdenénk randizgatni, az ütközne a tanulással és csak hétvégén láthatnánk egymást. Mások meg azt mondják, hogy meg tudom csinálni, hogy máskor is találkozzunk.
Szerintetek megéri, vagy sem?
2016. szept. 4. 13:48
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom valahogy
2016. szept. 4. 14:47
3/4 anonim válasza:
Ha szerinted megéri akkor szerintem is.
Sok sikert:)
4/4 anonim válasza:
Sok sikert legyetek boldogok :) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!