Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent, hogy ha egy fiúval egymás mellett ülünk és ő közben a combjaimat bámulja?
Szűk,fekete és rövid szoknyában voltam.
13/L
nem bántottál meg senkit. Az természetes, hogy a nézetek nem egyeznek. Én szabad és nyitott felfogású vagyok. Nyilván véleményem lehet, és van is, amit általában elmondok dicséretként vagy építő jellegű kritikaként, de soha, semmilyen beleszólást nem engednék az iskoláknak az öltözködésbe, legyen az elit vagy putri suli, tök mindegy. Ha a gyerek szívesen jár az adott iskolába, és jól érzi magát, az a tanulmányokban is meg fog látszani, és ha az alapvető és pláne személyes dolgaiba beleugat az iskola, vagy a tanár, akkor azzal pont az ellenkezőjét éri el. Én pl alapból nem jártam volna olyan suliba, ahol például kötött öltözködés van. Sose voltam egy divatmajom, éppen azért, mert nekem ne mondja meg senki, hogy mit vegyek föl, se iskola, se trend, se divat, semmi.
A melóhelyemre is, ha olyanom van, bejövök szakadt farmerba (nem "kiszakadt" hanem gyárilag szakadt), ha valakinek nem tetszik, az bekaphatja tövig, a munkámat megcsinálom. Amíg a kortársaim sokan öltöny, nyakkendő, bőrcipő, belőtt séró, stb, mintha valami futószalag fosta volna őket, addig én szakadt gatya, dorkó, épp beigazított haj, hogy ne 800 felé álljon, 5 napos borosta és egy szakadt öreg autó (nem mintha nem telne jobbra, kommerszebbre) üvöltő zenével (punk vagy tuc-tuc, mikor melyikhez van kedvem), mert nekem ez így jó. És elmúltam 30. Teszek rá, örök gyerek vagyok és kész. Szerintem te is tegyél hasonlóan, pontosabban azt és úgy, ami és ahogy neked jó. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!